Δικηγορικό Γραφείο

Ενδιαφερόμαστε, πάντα, για δικηγόρους με άριστο επιστημονικό υπόβαθρο, ιδιαίτερη έφεση στην έρευνα και εμβάθυνση με επιμονή ,αφοσίωση στο στόχο και δυνατότητα καινοτόμου προσεγγίσεως του νομικού αντικειμένου.

Εργασιακό Περιβάλλον

Το γραφείο μας προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας σε εγκαταστάσεις 300 περίπου τ.μ, που ευρίσκονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα, νεόδμητα, πολυτελή  ακίνητα, μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλών προδιαγραφών, απέναντι από τον Άρειο Πάγο και το Εφετείο Αθηνών.

Πρόκειται για ένα επταώροφο κτίριο γραφείων, στο οποίο υφίσταται ένας νοητός άξονας, περίπου στο κέντρο της πρόσοψης, ο οποίος χωρίζει το κτίριο σε δύο παραλληλόγραμμους κάθετους μεταξύ τους όγκους.

Επάνω από την είσοδο και στον κεντρικό άξονα του κτιρίου υπάρχει ένα γυάλινο αίθριο, από το δεύτερο έως και τον έκτο όροφο, συνδετικό στοιχείο των γραφείων, το οποίο διαχέει το φως μέσα στους χώρους εργασίας και στο κεντρικό χώρο των κλιμακοστασίων.  Η όψη του κατασκευάζεται με υαλοπίνακες πολύ μεγάλων διαστάσεων, με το σύστημα Spider & Planar, με πλήρη διαφάνεια, δημιουργώντας το μεγάλο υαλοπέτασμα της όψης, που καταλήγει στην γυάλινη οροφή του έβδομου ορόφου.

Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για το φυσικό αερισμό και την εκτόνωση του αέρα στο χώρο του υαλοπετάσματος και τη βιοκλιματική λειτουργία του, με τις γυάλινες στεγανές ηλεκτροκίνητες περιστρεφόμενες περσίδες στην υπερύψωση της οροφής και τις περσίδες εξαερισμού στο δάπεδο του δεύτερου ορόφου.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αυτόνομη λειτουργία των επί μέρους χώρων του συγκροτήματος γραφείων, καθώς και στον ενεργειακό του σχεδιασμό.

 Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα και αποδοτικά συστήματα ψύξης, θέρμανσης VRV, τα οποία ελέγχονται τόσο αυτόνομα, ανάλογα με τη χρήση κάθε χώρου, όσο και κεντρικά, προκειμένου να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας όπου αυτό είναι απαραίτητο. Ανάλογος σχεδιασμός έχει γίνει και για το σύστημα εξαερισμού με VAM (εναλλάκτες θερμότητας), που επίσης προσφέρουν αυτονομία λειτουργίας.

Για το φωτισμό χρησιμοποιήθηκαν φωτοδίοδοι και λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης, καθώς και το σύστημα BMS ανιχνευτών κίνησης. Στο κτίριο έχει πραγματοποιηθεί μελέτη φωτισμού, η οποία αναδεικνύει τα αρχιτεκτονικά του στοιχεία.

 Το κτίριο διαθέτει 3 υπόγειους χώρους στάθμευσης χωρητικότητας 60 θέσεων με διπλή ράμπα εισόδου και άνετους χώρους ελιγμών καθώς και 24ωρη υπηρεσία φύλαξης του χώρου, στην υποδοχή του κτιρίου καθιστώντας το έναν από τους πλέον ασφαλείς εργασιακούς χώρους.
Το γραφείο μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής για την ταχύτερη και αποδοτικότερη παροχή των υπηρεσιών μας. Ο συνολικός εξοπλισμός του δικτύου βρίσκεται στο 1 gb ενώ το ασύρματο δίκτυο λειτουργεί με το σύγχρονο πρωτόκολλο επικοινωνίας AC, το οποίο πληροί της προϋποθέσεις της τελευταίας νομοθεσίας περί ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων. Το δίκτυο μας εξυπηρετείται από 2 κόμβους VDSL ταχύτητας 50 gb αλλά και από βρόγχο με 5 static ip. Προκειμένου, δε, για την εξοικονόμηση πόρων ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος εργαζόμαστε πλέον με cloud storage.

Οι χώροι μας διαθέτουν μία από τις μεγαλύτερες νομικές βιβλιοθήκες, η οποία είναι πλήρως μηχανοργανωμένη, ώστε να καθίσταται αποτελεσματικότερη και ταχύτατη η νομική έρευνα από τους συνεργάτες μας. Ανανεώνεται διαρκώς με νέους τίτλους και συνδρομές σε όλα σχεδόν τα νομικά περιοδικά. Είμαστε συνδεδεμένοι με όλες τις ηλεκτρονικές νομικές πλατφόρμες.
Εξασφαλίζουμε στους συνεργάτες μας ένα δυναμικό και φιλικό περιβάλλον σε οποιοδήποτε τομέα δραστηριοποίησης -δικαστηριακό, συμβουλευτικό ,διοικητικό - προσφέροντας επαγγελματικές και οικονομικές προκλήσεις για να επιτύχουν τους στόχους τους.
Η στρατηγική της κάθε υπόθεσης χαράσσεται από όλους τους συνεργάτες μας, ανεξαρτήτως εξειδίκευσης, σε αυστηρώς καθοριζόμενα εβδομαδιαία meetings. Η εν γένει φιλοσοφία μας και η πολιτική μας περί μη διακρίσεων μάς οδηγεί στην δημοκρατική λήψη αποφάσεων από όλα τα μέλη μας τόσο για τους μακροπρόθεσμους στόχους μας, όσο και για την καθημερινή ζωή μας στο γραφείο.

Δεξιότητες - Προσόντα - Εργασιακή Ηθική

Το γραφείο μας έχει ενεργή παρουσία για περισσότερα από 30 χρόνια στον τομέα της ουσιαστικής μαχόμενης δικηγορίας και δικαστηριακής πρακτικής, αλλά και σε όλο το φάσμα της επιχειρησιακής πρακτικής. Ενδιαφερόμαστε, πάντα, και επιλέγουμε τις/τους άριστους με βάση το επιστημονικό τους υπόβαθρο, καθώς επίσης κι αυτές/ούς που δεσμεύονται στην γενικότερη φιλοσοφία του γραφείου μας για παροχή υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών στους εντολείς μας με εργασιακή ηθική, αποφασιστικότητα και, κυρίως, καινοτομία. Πιστεύουμε και αναζητούμε μακροβιότητα στις συνεργασίες μας, γιατί είναι βασικό συστατικό των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουμε στους εντολείς μας.
Αναζητούμε συνεργάτες με καινοτομία και πρωτοβουλία, τις οποίες ενθαρρύνουμε ποικιλοτρόπως τόσο στην συνεργασία με τους εντολείς μας, όσο και στην εκπροσώπησή τους δικαστικώς και εξωδίκως.

Ενδιαφερόμαστε για δικηγόρους με ιδιαίτερη έφεση στην έρευνα, επιμονή, αφοσίωση και διάθεση για συνεχή επιμόρφωση και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς επαγγελματικούς, προσωπικούς και κοινωνικούς.

Υπάρχον Δυναμικό

Το να γίνετε μέλος της ομάδας μας, σάς εξασφαλίζει, εκτός από το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, την συνεργασία και υποστήριξη από τους πλέον διακεκριμένους και αναγνωρισμένους δικηγόρους με ακαδημαϊκές περγαμηνές, αλλά και από ακαδημαϊκούς συμβούλους και εμπειρογνώμονες - ειδικούς επιστήμονες (οικονομολόγους, φοροτεχνικούς, μηχανικούς, ιατρούς κλπ) . Όλοι οι συνεργάτες μας είναι αφοσιωμένοι στους βασικούς άξονες του γραφείου μας που είναι η εξέλιξη της νομικής επιστήμης και την δημιουργία και, συχνά, την μεταβολή της νομολογίας για να εξυπηρετήσει καλύτερα το κοινωνικό συμφέρον. Επαγγελματίες που υπερέχουν στον τομέα τους και εξακολουθούν να ανελίσσονται εντός της ομάδας μας συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην εδραίωση του γραφείου μας τόσο στην νομική κοινότητα, όσο και στην συνείδηση των εντολέων μας ως μακρόχρονοι συνοδοιπόροι και καθοδηγητές για να εκπληρώσουν τους δικούς τους στόχους.


 Μη χάνετε την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας. Ακολουθήστε μας τώρα στα Google News