Δικηγορικό Γραφείο

Το Δικηγορικό μας γραφείο αναζητά διαρκώς νέους νομικούς επιστήμονες με αγάπη για μάχιμη δικηγορία και τη νομική επιστήμη. Θεωρούμε χρέος μας να δίνουμε την ευκαιρία σε τελειόφοιτους των νομικών σχολών, να έρθουν σε επαφή με την πρακτική δικηγορία και να αποκτήσουν εμπειρία σε πραγματικό χρόνο με πραγματικές υποθέσεις.

Κάθε καλοκαίρι επιλέγουμε έναν ενδιαφερόμενο σπουδαστή για μία περίοδο internship διάρκειας δύο εβδομάδων κατά το μήνα Ιούλιο, δίνοντας του την ευκαιρία να εξοικειωθεί με τις απαιτήσεις της μάχιμης δικηγορίας, υπό την καθοδήγηση των συνεργατών μας, σε πραγματικές υποθέσεις του γραφείου μας, αλλά και να αποσαφηνίσει ποιος είναι ο πραγματικός τομέας ενδιαφέροντός του προσφέροντας πρακτική εμπειρία και επαφή με το αντικείμενο της εργασίας μας. Μας ενδιαφέρουν φιλόδοξοι επιστήμονες με ικανότητα προσαρμογής και επιστημονική πληρότητα.

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους μέχρι 30/05/2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. υπόψη κας Κωνσταντίνας Γιαννοπούλου


 Μη χάνετε την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας. Ακολουθήστε μας τώρα στα Google News