Δικηγορικό Γραφείο

Από την ψήφιση του Ν. 3869/2010 (Νόμος Κατσέλη-Υπερχρεωμένα φυσικα πρόσωπα) ασχοληθήκαμε με επιστημονική σοβαρότητα και κοινωνική ευαισθησία με την εφαρμογή και ερμηνεία του συγκεκριμένου νόμου, γεγονός που, σε συνδυασμό με τη διαρκή ενημέρωση και την πενταετή πλέον εμπειρία, ανέδειξε το γραφείο μας ως ένα από τα πρωτοπόρα και επιτυχημένα στον τομέα αυτό.

Στο γραφείο μας λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα που ασχολείται με τα θέματα υπερχρέωσης προσώπων, παρακολουθεί τις εξελίξεις σε πολιτικό, κοινωνικό και νομολογιακό επίπεδο, παρέχει διαρκή ενημέρωση και υποστήριξη στους εντολείς μας, προτείνει εξατομικευμένες λύσεις στα προβλήματα υπερχρέωσης, τις οποίες και πραγματώνει δικαστικά ή εξωδικαστικά.

Έχουμε πετύχει για το σύνολο των εντολέων μας, με οριστικές και προσωρινές αποφάσεις ειρηνοδικείων σε όλη την Ελλάδα, προστασία της περιουσίας και του εισοδήματός τους, απαλλαγή από τις οχλήσεις των τραπεζών και των εισπρακτικών εταιρειών και «κούρεμα» χρέους έως και 60%.

Είμαστε δε, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των πρόσφατων αλλαγών του Ν. 4336/2015 και του Ν. 4346/2015 και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη επίλυση των προβλημάτων υπερχρέωσης των εντολέων μας.


 Μη χάνετε την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας. Ακολουθήστε μας τώρα στα Google News