Δικηγορικό Γραφείο

Επιστημονικό Δυναμικό & Σχέσεις Εργασίας

Στο δικηγορικό μας γραφείο καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προσελκύσουμε υψηλής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό και να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας και επαγγελματικής εξέλιξης, μέσα από ένα ευνοϊκό και υγιές περιβάλλον εργασίας.  Στόχος μας είναι η προσέλκυση ανθρώπων με βαθειά πίστη στη νομική επιστήμη και στις δυνατότητες διαμόρφωσης του κοινωνικού τοπίου, με σεβασμό στην υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας. Παρέχουμε ίσες ευκαιρίες απασχόλησης διασφαλίζοντας εργασιακό περιβάλλον απαλλαγμένο από διακρίσεις λόγω φυλής, φύλου, θρησκείας, πολιτικής ιδεολογίας, συνδικαλιστικής δραστηριότητας, χρώματος, καταγωγής, ηλικίας, ειδικών αναγκών, σεξουαλικού προσανατολισμού, φύλου ή οικογενειακής κατάστασης.

Οι σχέσεις μας με τους συνεργάτες μας βασίζονται στην αρχή της ίσης μεταχείρισης, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται επαγγελματικά αποκλειστικά και μόνο ανάλογα με την απόδοσή τους, τις ικανότητές τους, το ήθος τους και τις ανάγκες των εντολέων μας.

Περιβάλλον

Στο Δικηγορικό μας γραφείο, ακολουθούμε τακτικές εξοικονόμησης ενέργειας αναφορικά με τα συστήματα ψύξης/θέρμανσης αλλά και φωτισμού των εγκαταστάσεών μας. Ανανεώνουμε τακτικά τον ηλεκτρομηχανολογικό μας εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την μείωση των καταναλώσεων ενέργειας. Προωθούμε και στους συνεργάτες μας την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης μετέχοντας σε σχετικές δραστηριότητες.

Κοινωνία

Στηρίζουμε τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες συμμετέχοντας σε δράσεις ΜΚΟ κοινωνικών σκοπών και υποστηρίζοντας αυτές οικονομικά. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε pro bono υποθέσεις  ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος που άπτονται ζητημάτων παροχής προστασίας σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας και έμφυλης βίας κατά των γυναικών. Προσπαθούμε να διευρύνουμε την pro bono βάση μας σε όσο το δυνατό ευρύτερους τομείς που αξίζουν της ηθικής και οικονομικής μας στήριξης.

Πολιτισμός

Στηρίζουμε τη δημιουργική καλλιτεχνική δράση περιφερειακών καλλιτεχνικών οργανισμών όπως ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας (Θ.Ο.Ε.).


 Μη χάνετε την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας. Ακολουθήστε μας τώρα στα Google News